Alla inlägg under november 2006

Av L. - 16 november 2006 16:57

idag har jag:känt mig som en praoelev,insett att en hemförsäkring nog kan vara bra att ha ändå,varit lite yr i huvudet,tänkt alldeles för mycket på något jag inte borde,gått upp kristet tidigt,blivit trött.gäsp.

Av L. - 13 november 2006 17:01

jaså nu passar det att höra av sig? hoppas jag klarar av att säga nej i fortsättningen också.jävla karlar.

Av L. - 12 november 2006 17:20

min lägenhet känns så tom och obebodd helt plötsligt. känner ofta så när jag är sjuk, det är som att jag inte orkar leva ut riktigt och då känns allt så kallt och ogästvänligt. och badrummet såg så kalt och tråkigt ut när jag kom hem från malmö.längtar tillbaka dit på ett sätt. men när jag var där saknade jag stockholm något ofantligt. fast ändå inte. kan inte förklara.sov fantastiskt bra inatt även om jag hade hög feber. brukar inte kunna sova då, bara oroligt. men ibland när man sover känns det verkligen som att kroppen suger i sig av sömnen; som att man behöver den väldigt mycket.snart, när jag har pengar igen, då ska jag åka bort igen. för man behöver inte göra av med så mycket pengar. jag åkte till malmö för 316:- enkel resa, och det är fanimej inte mycket. fryser om fötterna och om händerna. skulle vilja krypa ner i ett bad och bara ligga där och glo. dessvärre har jag bara en dusch. jag får stå-bada. glo kan man ju göra likväl.jag har blivit tillfrågad att skriva en artikel/krönika/whatever till en tidning för singeltjejer. ska nog göra't!

Av L. - 11 november 2006 14:32

jag får inte riktigt nåt grepp om malmö. det känns som att jag bara är på ytan och skrapar, men inte kommer inpå dess djup. eller så vill jag inte. svårt att veta skillnaden.igår gick jag och mötte upp kim efter jobbet, sen gick vi till nåt snajsigt ställe bredvid hotell savoy. det var nästan uteslutande brats där, dom tittade på oss som att vi var exotiska, dom hade väl aldrig sett något liknande. tjejer med tatueringar! jesus amalia! mitt kort funkade inte i baren. så kan det bli när man heter linda och är för lat för att ta ut pengar. sen gled vi och tog en buss nånstans jag vet inte var, för att sen promenera i en evighet. folkets park låg öde. såg lite läskigt ut när det var mörkt, regnigt och med ett svagt ljussken över sig. vi kom fram till ett skabbhak där vi träffade på kims vänner och sen blev det ölmaraton. jag märkte att jag var full när jag började sluddra.vaknade och var tokförkyld. sen väntade hyfsat lång tågresa hem, och den är nu äntligen förbi och jag är hemma. stockholm igen. vet inte hur det känns. borta bra men hemma bäst...?

Av L. - 7 november 2006 21:22

jag är fantastiskt trött efter jobbet. matt. känns skönt med en längre ledighet framför mig. har haft en förhållandevis bra dag; har varit på bra humör och faktiskt pallat med diverse surgubbar.imorgon 08:20 går tåget. älskar känslan att sätta mig på ett tåg/buss/valfritt färdmedel, titta ut genom fönstret och veta att jag ska åka långt. åka ut ur stockholm och känna ett pirr av förväntan i magen. se hur stockholm förändras ju längre ut man kommer. swiiisch, X2000.jag är hungrig. har ingen direkt mat hemma. vad konstig jag är.

Av L. - 7 november 2006 07:50

känner mig som en svag kvinna, känns tråkigt eftersom det är stark man vill vara. som kvinna. ja.mår lite illa och har ont i magen. men jag vet nog varför egentligen. sitter och kolla sj.se, jag ska åka bort! tjoho! jag är oekonomisk, jag är oekonomisk, tjofaderittan, så var den här visan slut.

Av L. - 5 november 2006 18:42

hrm, jag vette fan? vad hände?jag har pms.

Av L. - 4 november 2006 22:19

nu har jag och fredrik druckit en massa öl (jag som skulle vara nykter ikväll, ajabaja), kollat på kattbilder, youtube och skrattat en hel del. tjofaderittan. sen gick han och niklas till pet sounds bar, och jag stannade hemma. känner mig duktig.tänker att: ok, jag klarar en helgdag till på jobbet. jag kan klara det.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards