Alla inlägg under juli 2006

Av L. - 8 juli 2006 17:29

Skön dag, det känns som att det sjukt längesen jag var ledig men nu är jag det äntligen! Men vad händer då? Jo jag håller på att bli sjuk! Galet. Men det känns ok ändå. Har fått igång internet i nya lägenheten, teknikern var här idag och fixade nya uttaget. Jag kände mig som en oteknisk blåst brud som satt vid köksbordet och frågade om allting. När han gått så funkade det ändå inte, så jag ringde Upc (det mest uppringda numret från min mobil) och människan säger bara "jaha, ja jag ser att du inte kopplat in modemet i datorn". Hur kan han se det?! tänkte jag först men sen insåg jag att det nog inte var så konstigt. Men ändå. Då kände jag mig ännu mer som om en oteknisk blåst brud. Gick inte ut nånstans igår. Jag, Ellinor och Ann-Sofie var hemma hos mig och åt jättegod mat och hällde i oss stora mängder öl och chapel hill. Jag tror att jag blev lite full, men samtidigt var jag helt slut, jag däckade på soffan. Det är sällan jag känner att jag är så pass trött och utmattad att jag inte klarar att hålla ögonen öppna. Jag vaknade fem på morgonen av att jag var helt blöt av svett. Loftsäng, tropisk hetta ute - ingen bra kombination!

Av L. - 5 juli 2006 17:11

Jag har flyttat nu. Jag är i ett kluvet mittemellan-läge, jag vill kunna njuta av att jag numera bor mitt på götgatan och att jag kan ta mig vart jag vill på nolltid i princip (njaae, nu överdrev jag kanske lite men ändå), men jag tänker på att jag måste flyttstäda, få bort allt skräp från den gamla lägenheten och så vidare. Men jaja. Jätteglad är jag ändå. Det känns underbart!Jag hoppas att jag och flickorna fortfarande ska öl-inviga min nya söder-lya på fredag och bara sitta och hänga och ha det trevligt. Känner så jävla mycket för det. Att bara sitta och prata skit och ha det trevligt.Massa skitsnack på jobbet, folk som grinar och blir ledsna. Tråkigt. Men fint, allt är fint! Det känns som att jag är kär, men jag vet inte i vem!

Av L. - 2 juli 2006 21:13

Satt hemma hos Annica igår och drack upp flaskan med chapel hill som blev över efter midsommar. Mycket trevligt. Jag lekte indian och cowboy med jesse och blev låtsas-dödad minst sjutton gånger innan jag gav upp och kände mig inte som en så spännande lektant längre. Vi åt pizza och jag råkade dricka upp hela flaskan själv med bubbelvin och jag blev lite på pickalurven men det kändes ganska bra. "Alla andra" var på live n jive igår. Det kändes dock ganska bra att vara hemma hela helgen. Jag har fått nycklarna till lägenheten, var där en stund innan jag gick till Annica och bara stod där och mös. På tisdag är det dags!En person jag saknar:

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards