Alla inlägg under augusti 2006

Av L. - 6 augusti 2006 15:27

Försöker gå igenom dom senaste veckorna för mig själv, men det är mest förvirrande. Jag vet inte vad jag ska göra, om jag ska våga ta fram vad jag verkligen känner eller om jag ska lägga skalet på. Känner mig ganska ledsen just nu. Mest för att jag känner att jag har svikit mig själv. Jag vet egentligen inte om jag har gjort det, men det känns så. Jag vill inte göra mig själv illa egentligen, men det är som att jag går på rälsen, runt runt runt. Samma ekorr-hjul, bara snurra runt runt runt. Jag har legat på soffan och mått illa, velat kräkas. Vet inte om jag har ätit något dåligt eller om det bara är jag i största allmänhet. Blev besviken på dig för att du aldrig visar något, du bara är en "jaha"-människa som suckar och inte visar någon reaktion. Jag hade behövt höra en reaktion av dig igår men jag fick ingen. Jag äter mina B6, jag har min loftsäng. Jag har ganska mycket. Ändå är det så mycket annat som jag längtar efter.Det här har ändå varit en fantastisk tid. Imorgon börjar jag jobba igen, det känns faktiskt ganska skönt. Jag behöver rutiner nu. 16 dagar räckte för mig. Saker jag tänker på just nu:Cola (bra mot bakfylla)Mamma Idioter till karlarRoadtrip om två veckor!

Av L. - 4 augusti 2006 12:00

När jag vaknade hade jag svårt att andas, låg och trevade efter min väska i hopp om att hitta medicin. Men min väska var ju inte i närheten på långa vägar, den låg på golvet och jag befann mig två meter upp i min loftsäng. Somnade om på nåt vis. Men sedan präglades mina drömmar av att jag i olika situationer hade jättesvårt att andas. Väldigt obehagligt.05:32 var klockan när några unga män väsnades ute på innergården. Först fattade jag inte vilka som snackade bredvid mitt öra, men sen insåg jag vart dom befann sig. Jävla huliganer, minns jag att jag tänkte. Haha.

Av L. - 3 augusti 2006 15:00

Här sitter jag. Väntar på tvätten. Har ätit jättemycket mat, är lite svettig och trött.Vet inte riktigt vad jag ska göra, funderade ett tag på att åka till Uddevalla ändå trots allt, men mitt sunda förnuft stoppade mig (tack och lov) och sen när jag var inne på sj.se och kollade upp biljettläget på tågfronten så fanns det ändå inga. Så hej hopp. Stockholm blir det för mig.Som det känns nu så är det jätteskönt att jag kommer jobba ganska lite nu i början när jag kommer tillbaka från semestern. Bra att mjukstarta lite. Pratade med en donna igår om att ev. söka jobb växeln på Anticimex. odå, det är sant. Jag tyckte att det lät ganska kul.Vill dansa.. nånstans.. men var?

Av L. - 2 augusti 2006 00:21

Ok, jag är så förvirrad men jag vet inte varför egentligen eller det vet jag visst men om det kommer över mina läppar så blir det för tydligt och då orkar jag liksom inte med det. Det är så konstigt, det är så konstigt att känna, det är känsligt och konstigt, varför händer det här just nu? Inte för att det är dumt men varför just nu? Jag har sällan varit med om så händelserika perioder som den nu, hörrudu, hejochhå, jaha godnatt.Tältet luktade mögel, jag lade ner det i påsen som såg ut som en jättestor kondom igen, där får det ligga. Hoppas det inte är hål på det. För om det är hål på kondomer då vet man hur det kan gå. Men nu är det ju bara en påse med ett illaluktande tält i. Men ändå. Tänk vad som händer, jag vågar inte titta. Jag vågar inte höra. AAAAAAA jag håller för, jag vill inte veta!Ätit för mycket feta saker, mår lite skumt. Fick krama brorsan i alla fall, det värmde och mina promenader är guld värda. Jag ska inte sluta gå, nu när det går så bra.Fem dagar i sträck: Romantik.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards