Alla inlägg under september 2006

Av L. - 6 september 2006 16:49

kollar på utfrågning med mp:s peter eriksson. han verkar väldigt förvirrad. jag mår illa, det är potatismoset jag gjorde. jag vet innan att jag kommer må illa men jag kan inte låta bli. jag tror jag hade i för mycket smör och mjölk. men oj vad gott det var.

Av L. - 5 september 2006 11:19

men se där, vilken dag.jag åsyftar gårdagen, konstigaste dagen på länge. det var som att gud straffade mig för att det var måndag och för att jag kände mig krasslig. eller så är jag vidskeplig och alltid tror att allting är ödet omkring mig.krasch, boom bang (vilken för övrigt är en roxette-låt, varför ska dom alltid sno alla bra uttryck?)!lyssnar enbart på skivan jag fick av h, bär enbart koftan jag fick av h. hon vet vad jag gillar den kvinnan. ska lägga mig på soffan snart. försöka bli av med feberjäveln. äta lite glass.den här mannen är fantastisk, jag får gåshud av hans röst:

Av L. - 3 september 2006 11:04

Vilka kurvor. Vilka berg-och dalbanor. Igår blev jag nervös (nej okej inte riktigt, men kanske inombords) när han killen från fritz corner ville ta kort på mig. och jag var nog ganska dryg mot han killen som började prata om mina tatueringar och sjöng "rockabilly deviiiil". och han bara: "jag har på armarna, jag har på bröstet". men jag hade ingen lust att se hans tatueringar just då. dansade hela fredagen, glömde allt vad vänner hette, vet inte var dom tog vägen. blev ganska full. träffade upp åsa. vi gick till skeppsbar. äcklig kille stalkade mig, men min kära väninna skällde ut honom och sa åt honom att sticka. han sa seriöst: "är du fruktbar?"heidi och rikard bor fint där i fruängen. vi käkade jättegod sallad och falafel och sen hängde vi i vardagsrummet och lyssnade på gamla hits och drack öl.uteserveringen, det var lite folk. heidi var trött. träffade på t, han som jag bara träffar då och då med långa mellanrum. han var rysligt packad. han skulle flytta till lettland. kände en viss besvikelse, men varför egentligen? inget att ha. lisa bekräftade mina tankar när hon kom, berättade att han kom från samma stad som hon och att han var.. inget att ha. jahapp, hej svejs!träffade madde och hennes kompisar, sen chrisse och co, hennes nya karl. folk från jobbet var där.. otippat?gick in, men ingen höjdarkväll. gick tidigt. hej svejs, tjipp tjipp.idag måste jag städa. måste måste. det ser förskräckligt ut. känner för att fika och hänga. får se hur det blir!

o-

Av L. - 1 september 2006 05:21

jag skämtar inte. jag gick upp 05:04. jag ska lova mig själv att aldrig skaffa ett annat jobb där man måste gå upp ännu tidigare. det vore förnedring. om jag ska gå upp tidigare än fem ska jag fan ha en jävligt bra anledning. typ:*en karl*en resa*för att kissa och sen sova igenhar kasst morgonhumör som vanligt. ingen rolig egenskap.just nu känner jag bara att jag lär bajsa på rocketroom imorgon men jag får se.. jag lär väl hinna ändra mig. men jag blir så less. aldrig mer att jag ska vara på ett visst sätt. jag ska fan gå dit i banankostym och dansa banana hop istället.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards